Burgundy Linoleumsbord

Linoleumsbord tilpasset efter mål og specifikationer, med håndbyggede ben i massivt egetræ. Bordet bliver brugt som arbejdsbord for hele familien. Her er plads til brætspil, computer og symaskine.

Linoleumsbordplade

Denne bordplade er bygget på en kerne af birkefiner i møbelkvalitet. Oversiden er med Forbos eksklusive linoleum i farven burgundy. Linoleum er et godt materiale til f.eks. skriveborde, da det er slidstærkt, blødere end mange andre materialer og holder i mange år, hvis det plejes korrekt.

Undersiden har Decoflex egetræsfiner, og alle sider har underlagte egetræskanter. Bordpladen er sluttet af med 2mm fræs på over- og underside.

Denne bordplade måler 120 x 160 x 3 cm.

Håndbyggede ben

Til dette bord har vi udviklet disse simple runde ben af massivt egetræ. De bære bordet stabilt, og giver plads til at krydse ens menneskeben når man sidder ved bordet.

Se flere bordben og understel her (pdf).

Linoleum og Egetræ

Forbos Furniture Linoleum er fremstillet af fintmalet linoleumsgranulat, der valses ud på en imprægneret papirbagside. Som finish bruges en vandbaseret akrylfinish, der beskytter overfladen, samtidig med at fleksibiliteten bevares.

Den daglige rengøring kan klares med en opvredet klud. Til grundig rengøring anvendes linoleumspleje.

Slutbehandling af egetræet er udført med bordolie fra Skovgaard & Frydensberg. Olien giver egetræet en varm glød, som passer godt til rummet og oversiden af bordpladen.

  • Burgundy Linoleum på oliebehandlet egetræ

Drømmer du om dit eget linoleumsbord?

Vi kan bygge linoleumsborde efter dit behov og budget, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.