Daybed nr. 2 – af genbrugstræ (jatoba og egetræ)

Et view af en dansk designet briks Daybed med plads til mere.. Dansk designet daybed i yatoba og egetræ En briks med plads til blomster og bøger. Daybed af genbrugstræ, her som bord, boligindretning. Detaljer af daybedden, proppede skruer.Daybed af Stefan Ravn

Dansk designet daybed af genbrugstræ. Terrassebrædder af sorten jatoba og stel af egetræsgulvbrædder. Tre-fold-madrassen er fra klip-klap. Briksen er ekstra lang, 240cm, så der er plads ved siden af madrassen – også når den er foldet ud.

Denne daybed består kun af to egetræsbenstel og en bund af jatoba Terrassebrædder – et forsøg på at lave en briks med et simpelt udtryk. Med den ekstra lange bund er der fundament for personlig styling, med og uden hynder. Briksen giver anledning til forskellige kombinationer – man kan lade hynden være foldet ud, eller folde den samme så der blive god plads. Brug briksen som bord til planter, bøger og morgenkaffen. Et danskdesignet multimøbel, der let kan placeres hvor som helst i hjemmet. Udtrykket kan ændres markant ved brug af anden madras.