Egetræssildebensbord med hårdvoksolie

Det var ren fornøjelse at levere denne bordplade i går morges. Foråret var på vej, og vi nød morgensolens stråler som de faldt på Louises nye egetræssildebensbord. Gennem de gamle vinduer fremhævede solen træets struktur, spejl og mønsteret i sildebensparketten. Vi har givet bordet en slutbehandling med hårdvoksolie som matcher Børge Mogensens J42 FDB egetræsspisestole med armlæn fra Hay.

Vi har bygget sildebensborde i snart 6 år, mange store mødeborde og endnu flere mindre borde som dette til Louise. Bordpladen måler 210 x 90 cm, det giver med Louises Hay bukke plads til 3 stole på hver langside. Louise har sørget for at dimensionerne passer til stuen og de øvrige møbler, så bordet fungere praktisk i hverdagen. Vores sildebensborde bliver produceret med masser af håndkraft og en lille portion kærlighed. Vi tager os nemlig tiden til at få alle de små detaljer på plads, da vi godt kan lide idéen om at lave møbler der holder længe.

På mål og efter ønske

Er du interesset i et bord på mål, kan vi tilbyde at fremstille bordet i flere forskellige træsorter, fx. egetræ, valnød eller kirsebær. Vi kan lave det i forskellige størrelser og med varierende tykkelse. Inden vi går i gang med et nyt bord, laver vi gerne en 3D tegning, så du kan få en fornemmelse af det endelige resultat, og f.eks. se hvordan det står sammen med dine stole.

Mere sild

Du kan læse mere om vores sildebensborde her.

Egetræssildebensbord og grønne lamper
Spejlskåret sildebensparket
Egetræssildebensbord med J42 FDB
Egetræssildebensbord med sol og skygge