1
2
3
4
5
6
Håndbygget træunderstel
1

Sildebensbordtop af den fineste egetræ – en rest fra vores spisebordsproduktion.

2

Kantramme i massiv træ, for køn afslutning og robusthed.

3

Understel bygget af limtræsplade, rest fra køkkenbordplade produktion.

4

Proppede samlinger.

5

Her sidder værdien ;)

6

Havudsigten var desværre helt ude af fokus den dag.

Sildebenssofabord

Da min gode ven Jeppe fylde rundt i sommers, syntes jeg det var på sin plads at han fik et af mine møbler hjem og stå i en af stuerne.

Gennem Jeppes smukke kone fik jeg nys om at Jeppe ønskede at opgradere deres sofabord. Med 3 dejlige børn, havde de brug for et større sofabord til den lille familie. Der skal jo være plads til børnenes notesbøger, måske en ridehjelm, seneste udgave af Superyacht World og Jeppes Sobranie.

Det endte med dette beskedne sildebenssofabord, udelukkende bygget af rester fra værkstedet. Bordpladetoppen fra vores spisebordsproduktion og understellet af noget limtræ vi havde til overs. Inden jeg overrakte bordet tog jeg det en tur på stranden, det var ligesom på sin plads, da jeg vidste hvad det bord vil gå i møde de næste mange år.

Kender du også en der fylder rundt, eller vil du bare forkælde dig selv med et sildebenssofabord, så giv et kald eller skriv.

Se andre sildebensborde her.