1
2
3
4
5

STORT BADEVÆRELSESMØBEL I EGETRÆ

Til et helt nyt badeværelse i kælderen, på denne villa ved Utterslev Mose, har jeg bygget dette badeværelsesmøbel i lyst egetræ. Møblet består af tre højskabe, en sektion med massive egetræsskuffer under vasken, og en matchende skydedør der leder ud til husets bryggers.

Rustik egetræsbordplade & skuffer i massiv eg

Louise er en dygtig designer, der allerede vidste hvad hun ønskede sig af sit badeværelse. Nemlig terrazzo gulv, fliser fra Dahl Studio og varmt lyst egetræ. Så min opgave var simpel, jeg skulle mer eller mindre bare bygge møblet. Det blev til denne pot purri af egetræ. Korpus i fineret mdf, med afslutning i massivt træ og egetræsbordplade til den store porcelænsvask.

Vasketøj & Vandløb

Alle skuffer er af massiv egetræ. Under vasken har de øverste skuffer fået en lidt speciel udsparring for at tilgodese vandløbet fra vasken, der løber midt ned igennem skabet. I højskabet bliver de store skuffer, bag lågen, brugt som vasketøjskurve. Her kommer de stærke skuffeløb fra Hettich til gavn, de kan nemlig klare 30 kg pr. skuffe.

Terrazzo og toiletpapir

Soklen er egetræ, så hele møblet står i samme farver ned til de skønne terrazzo fliser. Det sidste smalle højskab, fungere som karm for skydedøren. Her er der strømudtag til barbermaskine og radio, og plads til lambi.

Skydedør

Bag spejl og møbel er væggen rygget frem, så der er plads til skydedøren. Skydedøren er lavet på samme vis som lågerne, med underlagte egetræskanter og finer af egetræ.

Har du også lyst til at drøfte en møbelløsning, kan du ringe til Stefan på 61708718 eller skrive en mail på [email protected].