Saras Snedker Køkken

Sara’s nye snedker køkken

I et skønt hus i Espergærde bor Sara med sin familie og sit nye snedker køkken. Køkkenet kommer med den bedste udsigt i huset, herfra kan man nemlig se haven, Tibberup Mølle, lidt af havet og lidt af Sverige. Familien bruger meget tid i køkkenet, her bliver kokkereret og ved det store plankebord deler familien flere af dagens måltider. Køkkenet er også det rum i huset hvor der bliver lavet lektier og de voksnes hjemmearbejde. Så det er på alle måder her, at familien mødes.

Det har været en fornøjelse at snedkerer dette køkken. Alt sammen håndbygget i kvalitetsmaterialer, med den højeste udførselskvalitet som jeg kan præstere, tilpasset 100% efter Sara og resten af familiens ønsker.

Alt fra bunden

Sara havde set et køkken jeg tidligere har lavet til en anden god kunde, og ønskede sig noget lignende. Hun er som jeg fan af massivt træ og den varme som olieret egetræ kan bidrage med i et stort rum, hvor der er mørke klinker på gulvet.

Sara valgte et mørkt korpus som fremhæver de synlige massive egetræsskuffer, der får lov at svæve frit. Vi har ført linjerne fra skufferne over i sektionen med køleskab, fryser og ovne. I højskabe sektionen med hårde hvidevare gik vi med egetræslåger og messing håndtag. I mellem lågerne har vi samme afstand, som ved skufferne, så man får samme oplevelse af at de også svæver frit.

Et funktionelt snedker køkken

Et køkken skal fungere i det daglige. Derfor brugte vi den tid der skulle til i planlægningsfasen, med at sørge for at elementerne var rigtig placeret. Der gør hverdagen mere fornøjelig at man ikke går ind i hinanden når vaskemaskinen skal tømmes og dagligvarerne sættes på køl.

Opvaskemaskinen har fået en front der matcher skufferne, ligesom skraldespanden under vasken, der popper frem ved et let tryk med knæet, så man ubesværet kan komme af med sit affald.

I soklen har vi bevaret husets centralstøvsuger, og sørget for en skjult lem under en af skufferne, så den kan serviceres.

For enden af køkkenet er der en diskret lille åbning der præcis passer til den kost, som flittigt bliver brugt når efterårets visne blade slipper ind gennem de åbne terrassedøre.

Materialer og detaljer

Dette køkkenet er bygget fra bundet. Jeg har ikke faste mål eller inventar på lager. Jeg har ingen standardmål, men bygger så det passer rummet. Jeg laver gerne håndtag fra bunden, du kan frit vælge korpusmateriale, og vi kan sammen sammensætte et køkken præcis som du ønsker det. Bordplader kan jeg bygge af træ, eller linoleum eller skaffe i metal, sten eller komposit gennem samarbejdspartnere.

Sara valgte sortmalet korpus i birkefiner, et naturligt, stærkt og formstabilt plademateriale. Alle fremadvente kanter er beklædt med massivt egetræ. Låger er med underlagte massive egetræskanter og kvalitets decoflex egetræsfiner. Skufferne er alle håndbyggede i massivt egetræ med fingersamlinger. Udtrækket er med soft close fra tyske Hettich og kan bære selv de største gryder og pander. Valget af bordpladen faldt på en mørk natursten i granit, med undersænket vask og vandhane fra Quooker med fem forskellige slags vand.

Drømmer du om et håndlavet snedker køkken i smukt træ, et enestående design og slidstærkt håndværk?

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på et håndbygget snedkerkøkken. Sammen finder vi det helt rigtige design, materialer og de æstetiske og praktiske løsninger, der passer til dig.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Et snedker køkken af højeste kvalitet

Snedker køkken med masser af varmt olieret egetræ, en mørk køkkenbordplade af granit og med undersænket vask fra blanco og quooker vandhane.

Alle greb er håndlavet af massiv messing og monteret med gammeldags ligekærvet messingskruer. For at få effekten af de svævende skuffer på langsiden har vi malet korpus sort.

Skufferne er alle af massivt egetræ, med fingertappede hjørner. Alle skuffer har fuldt udtræk og soft close. Skufferne har en ekstra tyk bund og alle skuffer er ekstra dybe, så vi udnytter pladsen optimalt. Flere af skufferne med bestiksortering i matchende egetræ.