Skuffer med udsparing til vask og afløb

Snedkerlavet Badeværelsesmøbel

Dette snedkerbygget badeværelsesmøbel er blot en af mange detaljer på dette lækre badeværelse. Vi har bygget et væghængt møbel der er tilpasset rummet. Bordpladen med indbygget vask er i Dark Slade Grasolit fra Kuma. Der er 4 store skuffer, alle i massivt egetræ, de to øverste med udsparing til vaske.

Et væghængt badeværelsesmøbel i egetræ

Med et snedkerlavet badeværelsesmøbel er man sikret en éner. I modsætning til et badeværelsesmøbel bygget af plade materiale, er der ikke to bademøbeler i eg, der er ens. Strukturen i egetræet er altid enestående og skaber sit eget udtryk.

Smalltime Woodshop er en lille snedker virksomhed, og vi gør os bedst i skræddersyet løsninger. Vi har en række samarbejdspartnere som vi kan anbefale til vaske og bordplader, men har du set dig varm på en bestemt vask eller bordplade, arbejder vi gerne med nye mærker.

Egetræsskuffer med fingersamlinger

Skufferne er lavet i forløb, med fingertappet samlinger i hjørnerne og en helt tæt udsparing der maksimerer pladsen i skufferne under vaskene. Skufferne sidder på markedets bedste skinnesystem med soft close funktion, så de blot skal havde et lille pup når de skal lukkes i.

Vi har selv hentet træet på savværk og kørt det hele igennem høvlen. På den måde kunne vi udvælge det bedste træ til opgaven, og give vores kunde mulighed for selv at vælge træ til fronterne. Valget faldt på planker med relativt få knaster og en enkelt revne så vi kunne sætte en butterfly i en af dem.

Tilpasset løsning

Vi har målt op og sørget for at både bordplade og møbel passer ind i rummet. Vi har kun lige efterladt nok plads til en lille fuge, der lukker af for vand og fugt.

Fugen bliver lagt af FugeMads – da han ikke laver andet, er han en af de bedste til den slags.

Drømmer du om et custum made badeværelsesmøbel eller en anden indbygningsløsning?

Vi kan bygge efter dit behov og budget, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Fugt, vand og massivt træ

Korpus, som er lavet i birkefiner, har fået sort vådrumsmaling, og skufferne er behandlet med hårdvoksolie. Lim, skruer og beslag er alle udvalgt ud fra deres brugbarhed i vådrum.

Når man har massivt træ på sit badeværelse, er det vigtig at man får luftet ud. Et møbel med massivt egetræ kan godt tåle fugt og endda mindre mængder vand, men kun i korte perioder. Får man ikke luftet ud, men efterlader rummet fugtigt i længere perioder, vil træet begynde at slå sig. Derfor er de gode råd: Luft ud efter badet, fjern overskydende vand med det samme, og efterlad ikke våde håndklæder på bordpladen.