Møbel i røget eg til badeværelse

Til dette badeværelse i Kongens Lyngby er der hente marmor vask og verde guatamala fliser hjem fra det berømte Massa-Carrara stenskæreri, ved foden af ​​de apuanske alper i Italien. Det indbyggede armatur er Arne Jacobsens klassiske Vola i messing.

Med den slag fråds var det et helt forventeligt valg af snedker der blev taget, da det kom til beslutningen om hver der skulle fremstille underskabet.

Resultatet? Et væghængt møbel i massivt røget eg, med skuffefronter i forløb, en helt tight udsparring og små detaljer som feinschmeckere i hvert fald lægger mærke til.

Et væghængt badeværelsesmøbel i egetræ

Med et snedkerlavet badeværelsesmøbel er man sikret en éner. I modsætning til et badeværelsesmøbel bygget af plade materiale, er der ikke to møbler i massivt røget eg, der er ens. Strukturen i egetræet er altid enestående og skaber sit eget udtryk.

Smalltime Woodshop er en lille snedker virksomhed, og vi gør os bedst i skræddersyet løsninger. Vi har en række samarbejdspartnere som vi kan anbefale til vaske og bordplader, men har du set dig varm på en bestemt vask eller bordplade, arbejder vi gerne med nye mærker.

Egetræsskuffer med fingersamlinger

Skufferne er lavet i forløb, med fingertappet samlinger i hjørnerne og en helt tæt udsparing der maksimerer pladsen i skufferne under vaskene. Skufferne sidder på markedets bedste skinnesystem med soft close funktion, så de blot skal havde et lille blidt puf når de skal lukkes i.

Vi har selv hentet træet på savværk og kørt det hele igennem høvlen. På den måde kunne vi udvælge det bedste træ til opgaven, og give vores kunde mulighed for selv at vælge træ til fronterne. Valget faldt på en planke med næsten ingen knaster, hvor vi efterlod en smule splint for farvens skyld.

Drømmer du om et custum made badeværelsesmøbel eller en anden indbygningsløsning?

Vi kan bygge efter dit behov og budget, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.