Det kompromisløse snedkerkøkken

I denne arkitekttegnede villa ved Lyngby Sø spiller køkkenet en central rolle, i familiens hverdagsliv. Det har været en fornøjelse at se køkkendesignet tage form, i tæt samarbejde med en fantastisk klient.

Dette snedkerkøkken, er håndbygget i kvalitetsmaterialer, med den højeste udførselskvalitet, tilpasset 100% efter vores klients ønsker og behov. Det har givet ikke bare et nyt køkken, men et helt nyt lyst rum, med masser af sjæl.

Snedkerkøkken med bænk
Snedkerkøkken håndbyggede fronter
Snedkerkøkken messingvask
Snedkerkøkken materialer

Med respekt for det eksisterende

Vi ønskede os et kvalitetskøkken med naturlige materialer, et varmt og rummeligt køkken med plads til både madlavning, ophold og leg.

Vores hus er fra 70’erne, og der er lagt meget energi i at skabe et sammenhængende hus. Derfor var det med en smule nervøsitet vi gik til opgaven med at modernisere og åbne op.

Vi er glade for den løsning vi har nu – en stor stue der går ud i et med det åbne køkken. Køkkenet ses fra stuen der både rummer sofagruppe, og en ekstra spiseplads, så vi er henrykte over, at havde fået et køkken der ser så godt ud, og passer så godt ind.”

Snedkerkøkken med spiseplads
Snedkerkøkken opvaskemaskine

Individuel tilpasning

“Vi havde allerede nogle ideer til indretningen, og sammen med Smalltime Woodshops forslag, fik vi skabt en rigtig god plan for køkkenet. Undervejs i processen gennemgik vi tegninger og 3D modeller, det var med til at skabe både klarhed og tryghed.

Det var vigtigt for os, at køkkenet blev praktisk og kunne fungere i vores hverdag – at alle de små detaljer ift. opbevaring og den daglige færden fra køleskab til kogeplade fungerede.

Placeringen af de forskellige køkkenelementer, kunne ikke være bedre, alting forgår naturligt, både under madlavningen og når tallerkenerne skal i opvaskemaskinen.”

Naturlige detaljer

“I forlængelse af langsiden i vores snedkerkøkken, har vi fået lavet en briks. Den falder naturligt ind med køkkenet. Detaljen med forsættelsen af bordpladen ned til briksen er med til at give helhed.
Det er dejligt at lave mad og havde ungerne i nærheden, det hele føles meget samlet. Selv når vi ikke laver mad, hænger vi ud i køkkenet. Briksen har husets bedste udsigt, så tit er det her vi slænger os.”

Snedkerkøkken med indbygget briks

Drømmer du om et håndlavet køkken i smukt træ, et enestående design og slidstærkt håndværk?

Et snedkerkøkken er selvfølgelig en dyrere løsning end et masseproduceret køkken, men vi tilbyder køkkener i forskellige prisklasser, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger, der passer til dig.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Et snedkerkøkken af højeste kvalitet

I det store egetræskøkken kombineres det varme egetræslook, med en køkkenbordplade af naturstensmarmor og håndbygget vask, greb og stænkplade i messing.

Egetræet med et levende spil og den mørke pietra grey marmor fra falke granit, skaber en fin balance mellem farver, strukturer og elementer.

Vi har været opfindsomme og gået den ekstra mil for at få alle de rette detaljer på plads. F.eks. er alle lågerne foran højskabene med eget fineret egetræ, i en lidt tykkere kvalitet. Indvendigt har vi malet skabene sorte, på en sådan vis at man stadig kan se egetræet åre. Alle greb er håndlavet af massiv messing og monteret med gammeldags ligekærvet messingskruer. For at få effekten af de svævende skuffer på langsiden har vi bygget det skjulte korpus af stål.

Snedkerkøkken i naturlig lys
Snedkerkøkken med Pietra Grey Marmor

Æstetiske og funktionelle hårde hvidevare

Ovnen er fra Steel Cucin, med et stilrent og råt udtryk. Rent funktionelt byder den dobbelte indbygnings ovn på mange muligheder for at lave lækker og varieret mad.

Den nye gas top er fra Italienske iLVE, hvor brænderne er lavet i massiv messing, hvilket passer til køkkenet visuelt og giver en meget nøjagtig flamme.

Pietra Grey Marmor bordplade

Bordpladen fra Falke Granit kaldes Pietra Grey. De blandede farver og detaljerne i mønsteret giver virkelig liv til den smukke Marmor. Den robuste og slidstærke overflade gør pladen velegnet i køkkenet – bordpladen er resistent over for temperatursvingninger og væsker, samtidig med der ingen væsentlig vedligeholdelse er.

Snedkerkøkken hjørne