1
2
3
4
5
6
Indbygget højseng i birkekrydsfiner
1

Reol med god plads til bøger og legetøj.

2

Sokkel tilpasset fodlister

3

Bygget i birkefiner af møbelkvalitet

4

Stige med tapsamling i Douglas fyrretræ.

5

Trinafstand der passer til en 6 årig.

6

Slebet og spartlet – klar til maler.

Højseng – indbygget møbelløsning

Stefan, du er god til at bygge min seng, den skal være lyserød.

Nunni 5år

Til et smalt børneværelse, hos de herligste kunder man kan forstille sig, har jeg tegnet og bygget denne højseng i birkefiner.

Med en opgave som denne er det vigtigt, at funktionalitet, æstetik og godt håndværk går op i en højere enhed. Her på børneværelset handler det om at få udnyttet pladsen optimalt, så der er plads til leg, mulighed for opbevaring og at der kommer rigeligt sollys ind via vinduet.

Efter at have set værelset og drøftet sagen med Nunni og hendes forældre, tegnede jeg en tredimensionel skitse af rummet og et forslag til en højseng. Vi blev enige om denne model, som viser solen ind, efterlader gulvplads, og har opbevaring. Så gik jeg ellers i gang på mit værksted, hvor jeg altid laver så meget som muligt, så on-site delen foregår nemt og hurtigt. Væggene var pilskæve, en ydervæg, en gipsvæg og tilmed en væg af kork. Jeg fik kompenseret for skævheder og lejlighed til at prøve nye typer af rawplugs. Nu står sengen “level, plumb, square and true”. Monteringen tog under en halv dag, og var ren fornøjelse – der blev endda serveret tomat og avokadomadder ved frokosttid. Nu står møblet klar til maler, og herefter kommer møbelpolstreren og laver en madras.

Nærbillede af sengeramme
Børneværelse med højseng
Stige til højseng med 6 trin
Stige nærbillede

Har du også lyst til at drøfte en møbelløsning, kan du ringe til Stefan på 61708718 eller skrive en mail på [email protected].