Magnetisk knivskinne, bilinga

magnetisk knivskinne med østerskniv magnetisk knivskinne med udsigt til rentemestervej magnetisk knivskinne closeup indpakning magnetisk knivskinne magnetiske knivskinner med logo på front eller bagside bagsiden af magnetisk knivskinne, magnethuller proppes magnetisk knivskinne under udarbejdelse

Håndlavet magnetisk knivskinne i træsorten bilinga. Bilinga er en meget hård og modstandsdygtig træsort der bliver brugt verden over til jernbanesveller, vandbygningsarbejde og på skibe.

Som den håndværkerhipster jeg er, har jeg fået fat i et lille parti af dette eksotiske parketgulv fra nogle rich and famous typer inde i byen. De fine parketstave, har jeg forvandlet til magnetiske knivskinner. En sådan magnetisk knivskinne kan f. eks. hænge på væggen i et køkken, og der holde 6 store kokkeknive, én enkelt wokpande eller 12 østersknive. Magneterne er sådan nogle super stærke neodymium typer – som kan bære meget tunge magnetiske ting.

Vi har knivskinner med logo på fronten og til de mere underspillede typer, logo på bagsiden. Alle er med skjult ophæng.

Hver knivskinne er blevet slebet og pudset i en evighed og har fået min favoritolie, Tung olie, der aldrig bliver harsk men i stedet bare dufter helt fantastisk. Hvis du køber en knivskinne skal den vedligeholdes ved at gnide den med en smagsneutral fødevaregodkendt olie, fx. vindruekerneolie, solsikkeolie, majsolie, rapsolie eller tung olie 1 til 2 gange om året.

Mangler du en knivskinne, har vi en håndfuld liggende på værkstedet. Ring på 61708718, du kan både afhente, eller vi kan sende, og vi tager både kontant og mobilepay.

Pris 1000kr.

Ca. Mål: 390mm x 70mm x 14mm

Knivskinnen leveres på høvlspåner i en håndlavet kartonæske fra kartonagefabrikken.

Ps. vi har også nogle der er lavet af egetræ.