1
2
3
4
5
6
walk in closet københavn
1

Walk-in closet udført i egetræsfineret mdf.

2

Bøjlestænger i massiv egetræ.

3

Skuffer med soft-close.

4

Indtrukket egetræssokkel i samme højde som fodlisterne.

5

Tilpasset loft og væg.

6

Slutbehandling med klar møbelolie.

Specialbygget Walk-In closet

Vores inventarsnedker, har været i gang med dette walk-in closet de sidste par uger. Igår kunne vi så montere denne 5 meter lange garderobe løsning.

Walk-in opstillingen er tilpasset et mindre rum bag soveværelset, hvor der er adgang fra begge sider af sengen. Dette Walk-in closet er bygget af 19mm egetræsfineret mdf, og har en kombination af hylder, soft close skuffer og bøjlestænger. Der er plads til både skjorter, kjoler og pels. Det åbne walk-in closet giver nem adgang til ens tøj og skaber et rigtig godt overblik.

Næste skridt bliver en 2 meter lang skohylde til de mange par fra Miu Miu, Christian Louboutin, Manolo Blahnik og Jimmy Choo.

Hvis du overvejer et walk-in closet

Udgangspunktet for et hvert walk-in er nogle tværgavle som adskilles af hylder og bøjlestænger. Skal det være ekstra lækker kan man tilføje skuffer med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af accessories som f.eks. bælter, slips, ure og smukker. Vi kan lave walk-in closet i et vælg af forskellige træsorter og farver, og selfølgelig tilpasset dit behov, behov og muligheder i rummet.

Når vi planlægger et walk-in closet er der flere vinkler der skal overvejes og planlægges. Først og fremmest skal der skabes overblik over dit (og din partners) tøj, sko og accessories. Dernæst skal rummet udnyttes bedst muligt. Sidst men ikke minst skal den daglige rutine tages med i betragtning. Den perfekte garderobeløsning indeholder alt fra skabe, skydedøre, belysning og spejle. Den rigtige kombination kan skabe system og overblik i en travl hverdag og give dig al den plads, som dit tøj har brug for.

SPECIALFREMSTILLET GARDEROBE

walk-in closet

UNDERSKABE MED MIDTERHYLDE

Drømmer du om dit eget walk in closet?

Vi kan bygge efter dit behov og budget, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.