1
2
3
4
5
6
Walk-in-closet bag skydedør i lys egetræ
1

Walk-in closet udført i egetræsfineret mdf

2

Bøglestænger i lys bøg

3

Fingertappet egetræsskuffer med soft-close

4

Frontlister i massiv egetræ

5

Tilpasset loft og væg

6

Slutbehandling med lys hårdvoksolie

Walk-in-closet i Hørsholm

Walk-in-closet Hørsholm

Vi har lige lagt sidste hånd på dette walk-in closet i et flot hus i Hørsholm.

Denne indbyggede garderobeløsning er indrettet i et lille rum ved siden af husets største soveværelse. Løsningen består af 5 højskabe, 3 med bøjlestænger og 2 med skuffer og hylder. Over de 5 højskabe er der yderligere 5 topskabe.

Korpus er bygget af egetræsfineret mdf med massiv egetræslister på alle fronter. Skabet er nøje tilpasset til væg og loft. Skufferne er af massiv egetræ med fingertappet hjørner. De hviler på markedets bedste skinnesystem med soft close funktion.

Med denne nøje udvalgte kombination af hylder, soft close skuffer og bøjlestænger, er der plads til både skjorter, kjoler og pels. Da garderoben i forvejen befinder sig bag en skydedør er der ikke brug for låger, i stedet har man direkte adgang til al ens tøj.

Til garderoben har vi bygget to simple spejle, og en lille kasse til herrens samling af schweiziske urværker.

Garderoben har fået en let hvidpigmenter hårdvoksolie, for et lidt lysere egetræslook.

håndbyggede skuffer af massivt egertræ med fingertappet hjørner

Sådan angriber vi opgaven

Der er mange grunde til at vælge et walk-in-closet. Det er en af de bedste måder at organisere sko, tøj, accessoires og tasker på. Da der ingen låger er, er det overskueligt at se sit tøj. Det gør det nemmere at holde soveværelset stilrent og roligt, når garderoben har sit eget rum. En skydedør beskytter tøjet mod støv fra soveværelset. Du kan udnytte opbevaringespladsen bedst muligt, når det bliver tilpasset professionelt.

Udgangspunktet for et hvert walk-in er nogle tværgavle som adskilles af hylder og bøjlestænger. Skal det være ekstra lækker kan man tilføje skuffer med smarte udtræk og funktionelle detaljer til opbevaring af accessories som f.eks. bælter, slips, ure og smukker. Vi kan lave walk-in closet i et vælg af forskellige træsorter og farver, og selfølgelig tilpasset dit behov, budget og mulighederne i rummet.

Når vi planlægger et walk-in closet er der flere vinkler der skal overvejes og planlægges. Først og fremmest skal der skabes overblik over dit (og din partners) tøj, sko og accessories. Dernæst skal rummet udnyttes bedst muligt. Sidst men ikke minst skal den daglige rutine tages med i betragtning. Den perfekte garderobeløsning indeholder alt fra skabe, skydedøre, belysning og spejle. Den rigtige kombination kan skabe system og overblik i en travl hverdag og give dig al den plads, som du og dit tøj har brug for.

Drømmer du om en indbygget garderobeløsning?

Vi kan bygge efter dit behov og budget, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud. Vi rådgiver om træsorter, design og de æstetiske og praktiske løsninger.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.